REGULAMENT CONCURS FACEBOOK

Concursul începe în data de 01.02.2021 și se încheie în data 14.02.2021.

Se pot înscrie la concurs DOAR PERSOANE DIN ROMÂNIA, majore;

Concursul se anunță pe Facebook o singură dată și se desfășoară pe Facebook sub forma unei postări pe pagina https://www.facebook.com/mobila.arts.ro  publicată în data de 01.02.2021.

Se consideră înscrise în concurs doar persoanele care intră pe postare și lasă comentariul, conform condițiilor de participare:

  1. Intră pe https://mobilaarts.ro şi alege numărul bucătăriei preferate
  2. Scrie într-un comentariu la aceasta postarea de concurs numărul bucătăriei preferate (ex: Mobilier bucatarie 001)
  3. Eticheteaza 2 persoane care ar aprecia produsele MobilaArts

Premiul oferit:

  • O bucătarie realizata din pal (3 corpuri superioare, 3 corpuri inferioare si blat termorezistent) care respecta dimensiunile din schita de mai jos:

Castigatorul bucătăriei, desemnat prin tragere la sorți, va primi premiul la domiciliu după ce o sa fie revendicat printr-un mesaj privat pe Facabook a paginii MobilaArts.

Câștigătorul o sa fie desemnat prin tragere la sorti în data de 15.02.2021 și o sa fie anuntat printr-un comentariu la postarea care anunță concursul. Premiul trebuie sa fie revendicat în termen de maxim 5 zile de la momentul la care organizatorul a făcut public numele câștigătorului pe Facebook la postarea care anunță concursul. Câștigătorul o sa trimita, prin mesaj direct, pentru a putea primi premiul, adresa la care se poate face livrarea și numărul de telefon mobil.

Bucătăria este executata în termen de 14 zile calendaristice de la validarea castigatorului.

Asiguram transport, dar nu si montaj.

Concursul se desfășoară sub prevederile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a modifica perioada concursului pe perioada derulării acestuia, dar nu înainte de a anunța public în prezentul regulament.

Organizatorul nu va contacta câștigătorul dacă acesta nu revendică premiul în numărul de zile stabilit prin Regulament. După expirarea numărului de zile, dacă unul dintre câștigători nu revendică premiul prin mesaj direct, va fi extras un alt câștigător. Noul câștigător va fi anunțat printr-un comentariu la postarea concursului.

Câștigătorul nu va putea solicita schimbarea premiului în niciun fel;

Organizatorul nu va fi făcut responsabil pentru imposibilitatea unui câștigător de a intra în posesia premiului. Reclamațiile referitoare la premiile câștigate, ulterioare expedierii acestora, nu vor fi responsabilitatea organizatorului;

Orice litigiu între organizator și participanții la concurs se va rezolva pe cale amiabilă;

În ceea ce priveşte protectia datelor cu caracter personal, Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul acestui concurs. Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la: Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor publice aferente contului personal de Facebook, precum si a datelor oferite cu scopul validarii castigatorului. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in vederea validarii si expedierii premiului.

Prin participarea la acest concurs înseamnă că ați fost de acord cu toate condițiile din Regulament și ați luat la cunoștință că organizatorul va solicită toate informațiile de mai sus doar pentru a vă valida calitatea de câștigător, dacă va fi cazul.